Posting problems 8-10 at 6am central - SIG Talk
SIG Talk Gun Forum

Posting problems 8-10 at 6am central

This is a discussion on Posting problems 8-10 at 6am central within the Site Help and Support forums, part of the SIG Talk category; I have posted and started a couple of new threads this morning. Each time it very slowly goes to a data base error page. When ...


Go Back   SIG Talk > SIG Talk > Site Help and Support

Site Help and Support Notice an issue with your account or the site? Post here for help.

Like Tree4Likes
  • 1 Post By dwg13013
  • 1 Post By Mills
  • 1 Post By incar
  • 1 Post By dwg13013
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-10-2019, 03:37 AM   #1
Senior Member
 
dwg13013's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Wichita Ks.
Posts: 34,556
Likes Received 67675
Posting problems 8-10 at 6am central

I have posted and started a couple of new threads this morning.

Each time it very slowly goes to a data base error page.
When I go back to ST, I find my posting worked, but half of them were duplicated.
bearone2 likes this.
dwg13013 is offline  
Register

Welcome to the SIG Talk Forum dedicated to SIG Sauer Pistols and SIG Sauer Rifles.

We welcome everyone and the community is free to join so register today and become part of the SIG Talk Forum!

Old 08-10-2019, 04:22 AM   #2
Supporting Member
Supporting Member
 
Mills's Avatar
 
Join Date: Dec 2016
Location: TX
Posts: 22,758
Likes Received 81076
Quote:
Originally Posted by dwg13013 View Post
I have posted and started a couple of new threads this morning.

Each time it very slowly goes to a data base error page.
When I go back to ST, I find my posting worked, but half of them were duplicated.
Same here.
bearone2 likes this.
Mills is offline  
Old 08-10-2019, 05:00 AM   #3
Senior Member
 
bearone2's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Arizona
Posts: 54,597
Likes Received 64116
i just remove the 2nd post...nice to hear it's happening to others too.
bearone2 is offline  
 
Old 08-10-2019, 06:01 AM   #4
Senior Member
 
tower3's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Location: Chula Vista,Ca
Posts: 1,467
Likes Received 1341
might be time to get a back up hobby
tower3 is offline  
Old 08-10-2019, 06:49 AM   #5
Senior Member
 
dwg13013's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Wichita Ks.
Posts: 34,556
Likes Received 67675
This is the error page

https://sigtalk.com/newreply.php?do=postreply&t=357290
dwg13013 is offline  
Old 08-10-2019, 08:38 AM   #6
Senior Member
 
dwg13013's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Wichita Ks.
Posts: 34,556
Likes Received 67675
This is a continuing problem, so it would be nice if admin commented on it.
dwg13013 is offline  
Old 08-10-2019, 02:36 PM   #7
Super Moderator
Supporting Member
 
incar's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Chester County, PA
Posts: 33,310
Likes Received 111619
I've reported the issue.
Mills likes this.
incar is offline  
Old 08-10-2019, 05:07 PM   #8
Senior Member
 
dwg13013's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Wichita Ks.
Posts: 34,556
Likes Received 67675
Thank you
dwg13013 is offline  
Old 08-11-2019, 01:24 PM   #9
Super Moderator
Supporting Member
 
incar's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Chester County, PA
Posts: 33,310
Likes Received 111619
From the tech team:

Quote:
Looks like we had a server down, and other servers had to pick up the slack, slowing things down. Should be back up now though and speeds should be back up with it.
incar is offline  
Old 08-19-2019, 02:59 AM   #10
Senior Member
 
dwg13013's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Wichita Ks.
Posts: 34,556
Likes Received 67675
Server must be down again, because this morning it errors every post, and duplicates my every post. This 8-19-19
SteveAikens likes this.
dwg13013 is offline  
Old 08-19-2019, 04:31 AM   #11
Supporting Member
Supporting Member
 
SteveAikens's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Clovis, NM
Posts: 16,600
Likes Received 49150
Quote:
Originally Posted by incar View Post
From the tech team:
That may have been so and the servers may be up again but the problem continues.

Just happened to me again.

Create a post, server sits thinking. Finally decide to give up and reload to re-create the post, post it, works fine, then see both posts on the forum. Also affects private messages. Just happened to me when replying to a couple private messages.

Here's a discussion that I experienced the problem on
https://sigtalk.com/private.php?do=showpm&pmid=1353702

Also commented regarding the format of email notification and never heard a reply to why.
SteveAikens is online now  
Old 08-19-2019, 04:57 AM   #12
Super Moderator
Supporting Member
 
incar's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Chester County, PA
Posts: 33,310
Likes Received 111619
The issues have been reported to the tech team
incar is offline  
Reply

  SIG Talk > SIG Talk > Site Help and Support

Thread Tools
Display Modes



Top Gun Sites Top Sites List

Powered by vBulletin 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
Copyright © 2010 - 2020 SIG Talk. All rights reserved.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.SIG Talk is a SIG Sauer Firearms enthusiast's forum, but it is in no way affiliated with, nor does it represent SIG Sauer, Inc. of Exeter, NH.